Benrubi S.A. избра Entersoft Business Suite

Benrubi S.A. избра Entersoft Business Suite за управлението на своите бизнес процеси

Още една значима компания, листвана на Атинската фондова борса, Benrubi S.A., внедри Entersoft Business Suite. Новата интегрирана софтуерна система ще подпомогне компанията да координира и централизирано да контролира търговските и финансови процеси на своите местни и международни дейности. Изчисляването на себестойност по дейност и подобряването на бюджетните процедурите за контрол целят оптимизиране на печалбата и увеличаването на удовлетворението на клиентите и партньорите. Една от целите на Benrubi S.A. е да оптимизира оперативните си разходи и да увеличи конкурентоспособността си.

Стратегическият избор на Benrubi S.A. утвърждава Entersoft като значим партньор, който добавя стойност към големи предприятия, притежавайки ноу-хоу в сложни проекти за ERP, CRM и e-Commerce приложения. Не е случайност, че IDC, в свое неотдавнашно проучване посочва, че Entersoft е най-бързо развиващата се компания за бизнес софтуер в Гърция.

Benrubi S.A. има дългогодишна история като водещ дистрибутор на домакинско оборудване и важен доставчик от туристическата индустрия в Гърция. Компанията разполага с мрежа от 5.000 клиенти и управлява верига магазини с името «www.home.com». Сертифицирана е по ISO 9001-2000. Логистичните центрове на компанията обслужват цялата страна и годишно приемат 25.000 различни продукта, 1.000 доставки и изпълняват над 90.000 поръчки на повече от 5.000 клиенти в цялата страна