Партньор на Майкрософт

Днес Ентерсофт с гордост обяви, че е удостоена с наградата “Партньор на Майкрософт“ за 2010 година. Компанията бе избрана сред множество международни топ партньори на Майкрософт, за предоставянето на водещи на пазара клиентски решения, изцяло изградени на Майкрософт технология.

Господин Антонис Коцаманидис – Изпълнителен директор на Ентерсофт, заяви: “За мен е голяма чест да представлявам компанията, удостоена с признанието Партньор на годината на Майкрософт, за Гърция. Тази специална награда е признание за нашето технологично лидерство сред големия брой международни конкурентни компании.

Винаги сме били ориентирани към иновацията и безусловното приемане на всички нови технологии на Майкрософт, в името на клиентската удовлетвореност. Компанията е сред първите в света реализирали бизнес софтуерни продукти на Windows 7, Microsoft .Net 4 платформа и SQL Server 8, оползотворявайки напълно всички авангардни технологии на Майкрософт.”

Присъдени са награди за различни категории, а победителите са избрани сред близо 3,000 компании, в световен план. Ентерсофт бе призната заради високата технологична иновация и отличното сътрудничество с Майкрософт, печелейки наградата за партньор на годината. Тази награда във всяка държава се присъжда на най – добрите партньори на Майкрософт, демонстрирали безупречен професионализъм в предоставянето на Майкрософт решения за клиенти, през последната година. Също така наградата е своеобразно признание, не само за плодотворното сътрудничество на Ентерсофт с Майкрософт, но и за иновативния подход, множеството доволни клиенти и спечелването на редица нови клиенти, както и за цялостния бизнес принос на компанията.

“Намираме се в особено благоприятна позиция да обявим Ентерсофт за „Партньор на Майкрософт” за 2010 година за Гърция”, заяви Allison Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Ентерсофт показа най-високото ниво на професионализъм и иновативност, съчетавайки опита на местния пазар с топ решения и услуги, които напълно удовлетворяват нуждите на нашите клиенти.”

 

Ентерсофт е иновативна ИТ фирма, специализираща в разработката на софтуерни продукти и предоставянето на консултантски услуги за амбициозни компании. През последните години Ентерсофт отбелязва голям ръст и качествено увеличава клиентската си база. Това потвърждава и отличието на IDC за “най – бързо развиваща се компания” за последните четири поредни години.
Компанията има представителства в България, Румъния и Кипър, а през 2009 г. придоби две фирми в Гърция – Nova Consulting и Retail Link.

Ентерсофт е лидер на пазара на бизнес софтуер, предлагайки интегриран интерфейс за всички продукти ERP, CRM и e-Commerce, разработени на най – съвременната платформа .ΝΕΤ на Microsoft.
Продуктите на Ентерсофт поддържат ежедневните дейности на широк спектър от клиенти от почти всички вертикални пазари.

Основните подсистеми на Ентерсофт са:
Административно и Финансово управление, Управление на запаси и дистрибуция, Покупки и Доставки, Промишлено производство, Маркетинг, Продажби и Сервиз, сделки с търговски партньори (B2B E-Commerce) и връзки с крайни потребители (B2C E-Shop), посредством Интернет и вградени в продуктите съвременни технологии за MIS отчетност.

За повече информация за наградите за „Партньор на годината на Майкрософт”, моля посетете:
http://digitalwpc.com/Regional/Details/CEE и www.microsoft.com/presspass/events/wpc