Оценката на ICAP

CAP Group присъедини Entersoft S.A. към общността на “Най-силните компании в Гърция”. Това значимо признание за пореден път утвърждава кредитния ни рейтинг и ни свързва с най-мощните компании в Гърция – готови да посрещнат предизвикателството на нашето време.

Entersoft S.A. е водеща компания за разработка и търговия с бизнес приложения за малки и средни предприятия, както и на подразделения на големи компании в Югоизточна Европа. През последните години Entersoft отбелязва впечатляващ ръст и непрестанно разширява престижната си клиентска база. Компанията предлага пълна гама бизнес приложения, интегрирани с ERP, CRM, Retail, Mobile и e-Commerce софтуерни системи, разработени по последната Microsoft .NET® технология.

“Най-силните Компании в Гърция” е общност от фирми, с най-висок кредитен рейтинг, по оценка на ICAP Group. ICAP Group е призната от Централната Банка на Гърция като Външна Институция за Оценка на Кредитния Рейтинг, а от Европейската Централна Банка като Надежден Източник на Оценки.

Само една от десет компании в Гърция отговарят на необходимите критерии, за да бъде включена в общността на най-силните компании.

Г-н Антонис Коцаманидис – Изпълнителен директор на Entersoft, заяви: “Нашата философия, ориентирана към клиента и възможността да допринесем за постигането на стратегическите цели на нашите клиенти, са двигател на растежа ни. Оценката на ICAP Group’s идва като допълнение към отличията и наградите с международно значение, които Entersoft получи през 2010 г. и които са доказателство не само за технологичното и иновативното ѝ превъзходство, но и за безкрайния ѝ професионализъм.”