Microsoft награждава Entersoft за Cloud приложенията в Windows Azure

Microsoft награждава Entersoft за Cloud приложенията в Windows Azure

В търсене на иновативни приложения с търговски потенциал за Windows Azure и Windows Phone 7, за Централна и Източна Европа, Microsoft организира състезанието “Your Business – Your Fame”. Предложенията на партньорите на Microsoft са оценени от гледна точка на иновативност, търговски потенциал и цялостен технологичен замисъл.

Entersoft S.A. се нарежда първа в категорията Windows Azure за Гърция, за своето облачно решение за бизнес приложенията E-Commerce и мобилното решение Entersoft Business Suite®. Това отличие ще позволи на Entersoft да се състезава за наградата за Централна и Източна Европа, която ще бъде връчена по време на световната конференция за партньори на Microsoft (WPC), която ще се проведе през юли в Торонто, Канада.

Г-н Антонис Коцаманидис, Изпълнителен Директор на Entersoft S.A., заяви: “Entersoft постоянно инвестира в разработка на нови технологии. От доста време подготвяме всички наши бизнес приложения за бъдещата им работа в Cloud технология и Windows Azure. Това отличие е и признание за нашите решения и технологичен подход и се надяваме да бъдем наградени и по време на световната конференция за партньори на Microsoft в Канада.”