Japan Tobacco International избира Entersoft Business Suite®

JTI Romania избра Entersoft Business Suite® за управлението на своята дистрибуция и продажби.

Entersoft Business Suite® е набор от бизнес приложения, които включват ERP, CRM, Mobile Sales Force, Mobile Service и E-Commerce функционалности.

JTI е част от Japan Tobacco Group of Companies (JT), водеща международна компания за производство на тютюневи изделия. JTI предлага брандове като Winston, Mild Seven и Camel. Портфолиото на компанията включва международни марки като Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour и LD. От своята централа в Женева, Швейцария, JTI управлява 120 страни и над 25.000 души персонал.

В Румъния JTI се занимава едновременно с производство и търговия и има над 1000 служители.

Entersoft Mobile SFA®, модулът за Mobile Sales Force Automation на Entersoft Business Suite®, е интегрирано

SFA & Merchandizing “интелект в устройство” мобилно приложение. То предлага всички функционалности, нужни на мобилните потребители на JTI, като например, вземане на поръчки, фактуриране, вземания, както и управление на продажбени дейности и срещи. Също така включва и маркетинг и мърчандайзинг информация за анкети и проучвания. Софтуерът дава информация в реално време, давайки възможност както на бек офис служителите, така и на търговците да имат онлайн връзка с MIS Reporting относно търговските си цели навсякъде и по всяко време.

Eugen Baloc, IT Manager в JTI Romania сподели: “В JTI се стремим към постоянно подобряване и автоматизация на бизнес процесите ни. Избрахме Entersoft Business Suite®, защото е цялостен бизнес софтуер с богати функционалности, отличен sales force automation мобилен модул и модерни инструменти за business intelligence. Освен това, опитът на Entersoft в международни проекти и местна поддръжка бяха допълнителни фактори за нашето решение. Смятаме, че той ще изиграе и решаваща роля за постигане на целите, които сме си поставили”