Entersoft спечели надпреварата за “Growth & Investment Activity” по време на 2013 ΒΙΤΕ Awards

Entersoft спечели надпреварата за “Growth & Investment Activity” по време на 2013 ΒΙΤΕ Awards

Г-н Атнонис Коцаманидис, Изпълнителен Директор на S.A., по време на церемонията на ΒΙΤΕ Awards 2013.

Инвестициите имат значителен принос в развитието на Entersoft и играят важна роля за конкурентоспособността на компанията. Инвестиционната стратегия на Entersoft се ръководи от развитието на новите тенденции при софтуерните продукти, което цели подобряване ефективността на работата на своите клиенти. Пример за това са продуктите на Entersoft Mobile®. Освен това, компанията инвестира в нови продукти и канали на дистрибуция, както на местно, така и на международно ниво, чрез партньорски фирми и придобиване на компании.

Business IT Excellence Awards (BITE) се организира от списание ‘netweek’ и Лабораторията за Електронна Търговия (ELTRUN) към Атинския Университет за Икономика и Бизнес. BITE Awards се отличават със стандартите си за оценяваща комисия, съставена от признати хора от бизнеса, които цялостно представляват гръцките IT асоциации и институти.

 

Г-н Антонис Коцаманидис, Изпълнителен Директор на Entersoft S.A., заяви: “Много сме горди с наградата за нашата стратегия за растеж и инвестиции. Решения, които засягат инвестиции, особено в днешно време, поради кризата и рецесията в Гърция, изискват не само наличен капитал, но и целева насоченост и видими ползи. В Entersoft успяхме в по време на кризата (2009 – 2012) да запазим нашия оборот и пазарен дял в Гърция и да го увеличим в другите страни, в които развиваме дейност. Успяхме да бъдем печеливши и да нямаме заеми, като в същото време инвестирахме в нови продукти и развихме дейностите си в нови страни и пазари. В следствие на постоянната си и целесъобразна политика на и инвестиционна стратегия, Entersoft вече постига двуцифрен растеж за 2013.”