Споразумение за Стратегическо Партньорство между Entersoft S.A. & Lavisoft S.A.

Entersoft и Lavisoft се споразумяха за стратегически търговско партньорство. Lavisoft ще промотира продуктите на Entersoft като допълнителни или напълно интегрирана част от своето портфолио, а Entersoft от своя страна ще предлага на своите клиенти HR Management решенията на Lavisoft.

Lavisoft, като Software Integration партньор, ще промотира CRM, Mobile и E-Commerce решенията на Entersoft, които ще бъдат интегрирани в Ermis ERP софтуера на Lavisoft. Lavisoft от своя страна ще разшири своето портфолио, като по този начин ще увеличи конкурентоспособността си на пазара. В същото време Entersoft ще може да удовлетвори нуждите на своите клиенти за HR управление с интегрираният Lavisoft HR MaSter софтуер за HR Management, присъствие и Payroll.

Двете компании вече са обединили своя технологичен ноу-хау, пазарни познания и експертиза и вече имат няколко успешни внедрявания при клиенти на Lavisoft. Стратегическото споразумение е валидно за Гърция и Кипър, където и двете фирми имат присъствие.

Изпълнителният директор на Entersoft Антониос Коцаманидис заяви: “Lavisoft е фирма със стабилни позиции на гръцкия софтуерен пазар и това сътрудничество ще създаде предпоставки за растеж и на двете фирми, чрез обогатяване на портфолиото продукти, предлагани на техните клиенти. Имайки Lavisoft за Software Integration партньор, ще можем да се възползваме от пазарния им потенциал за продукти като Entersoft CRM, Mobile и E-Commerce.”

“Споразумението ни с Entersoft създава нови търговски перспективи и за двете компании и гледаме на него като продължение на нашето многогодишно сътрудничество в редица проекти. Тогава, когато бизнес операциите се водят от гъвкавост и иновативност, взаимните усилия на две фирми могат да доведат до значителни резултати. Обединявайки нашите познания и бази клиенти, ние им предлагаме решения и нови резултати.”, заяви Джордж Ламброу, управител на Lavisoft S.A. като допълни: “Целта ни е да отговаряме на нуждите на нашите клиенти, като им предлагаме ефективни софтуерни решения”.