Designed by Freepik

Ентерсофт проведе конференция с партньорите си в Атина

Ентерсофт проведе конференция със своите партньори от цяла Гърция на 13 и 14 юни в Атина. Повече от 120 представители имаха възможността да научат повече за новите продукти и услуги на компанията и за новите технологични инвестиции, които скоро ще бъдат обявени. В същото време ръководството на компанията обяви стратегическите си цели за следващите години и разкри значителни допълнения към партньорските програми, които ще благоприятстват конкурентоспособността.

Цел на тазгодишната среща беше да се заздравят връзките между партньорите и да се установи обща пътна карта за следващите 3 години. Ентерсофт, следвайки тенденциите на пазара за бизнес софтуер, разработва продукти, които да доминират и да са силно конкурентни дори и в най-взискателните международни пазари. Именно тук партньорите на компанията играят изключително важна роля. Затова и Ентерсофт не спира да им предава неодходимите умения и технологичен опит, както и постоянно да подобрява предлаганите услугите.

Също така компанията обяви и създаването на годишна церемония по награждаване на партньорите, която цели да ги признае и награди за постижения в конкретни области.

За 2014 г. победителте от 5-те категории са както следва:

Най-добър партньор на Годината

Know how Consulting

Г-н Г. Мартинос получи награда от г-н А. Коцаманидис

 

Софтуерни Решения Партньор на Годината

GSI Technologies

Г-н А. Робис получи награда от г-н А. Коцаманидис

 

Нови технологии Партньор на Годината

Digicom Systems S.A.

Г-н К. Капоулас получи награда от г-н А. Коцаманидис

 

SMEs Продажби Партньор на Годината

Τamvakas S.A.

Г-н Д. Тамвакас получи награда от г-н А. Коцаманидис

 

Инсталирани функционалности  Партньор на Годината

Logon S.A.

Г-н С. Христофорос получи награда от г-н А. Коцаманидис

Г-н Антониос Коцаманидис, Изпълнителен Директор на Entersoft, заяви по време на конференцията, “От своето създаване концепцията за инвестиране в Ентерсофт беше толкова важна, колкото и самото съществуване на компанията. Заедно с нашите инвестиции в технологиите и присъствието ни в Гърция и в чужбина, ние отдаваме голямо значение на отношенията ни с партньорите и тяхното развитие. Те са тези, които допринасят за нашата стратегия в почти всеки аспект на бизнеса ни, предоставяйки нашия опит и превръщайки се в ключов фактор за промяната на съществуващата стагнация. Именно заради това ние се ангажираме да ги подкрепяме още по-силно.”