Entersoft получи 2 награди за Продажби Excellence за своите софтуерни решения

Entersoft, по време на впечатляващата церемония на Наградите за Продажби Excellence, получи две награди за предоставяне на софтуерни решения и привилегии за продажби на компаниите Frezyderm и Golden Brands, печелейки съответно Сребърна и Бронзова награди. Годиишното събитие за връчване на наградите е по инициатива на Института по Продажби на Гърция, организирано съвместно с Boussias Communications.

Ентерсофт спечели СРЕБЪРНА Награда в категорията Организационни Технологии за прилагане на Entersoft Mobile Sales Force Automation във Frezyderm. Приложението е допринесло за ефективността на продажбите и повишаване на производителността, оптимизиране на мърчандайзинга и промоционалните дейности, увеличавайки опита на клиентите и намалявайки успоредно с това оперативните разходи.

В категорията Дигитален Маркетинг & Продажби чрез Социалните Мрежи, Entersoft спечели БРОНЗОВА Награда за прилагането на Entersoft E-Commerce и Entersoft Social CRM решения в Golden Brands. Управлението на информацията заедно с безпроблемното взаимодействие и управление на цифровите комуникации и дигиталните продажби на Golden Brands, повишават трафика в социалните мрежи на компанията и по този начин ще се увеличи клиентската база и положително ще допренесе за обменния курс.

Г-н Костас Кодзаманидис, Продуктов мениджър & Мениджър Услуги в Entersoft, посочи: „Ние сме изключително горди от получаването на тези награди във връзка със способността на нашите клиенти да използват ползите от продуктите на Entersoft Solutions. Приложимите иновации и обширни решения, фокосиращи се върху истинските потребности на клиентите, допринасят за нашия непрестанен растеж. Нашата методология с доказани качествени резултати и безупречното коопериране с нашите клиенти, които имат визия и стратегия, е показала, че големите резултати изискват внимателно планиране и иновативност. Тези награди доказват всеотдайността на Entersoft да предостави надеждни решения и качествени приложения, които реализират очакванията на клиентите. Гордеем се с това, че притежаваме доверието на нашите клиентите.“