Мобилните приложения на Entersoft получиха две награди CYTA Mobile Excellence Awards 2015

Entersoft получи две сребърни награди CYTA Mobile Excellence Awards на 24 юни 2015 г. за своята Мобилна автоматизация на продажбите и за своите приложения Mobile Field Marketing.

Събитието за връчването на Годишните награди е организирано съвместно от Boussias Communications и Изследователския център на E-Business, ELTRUN, на Атинския университет по икономика и бизнес, който също е отговорен за научната подкрепа на състезанието. Наградите имат за цел да се изтъкне как иновациите могат да бъдат разположени в най-добрите си практики, в екосистемата на мобилния бизнес и маркетинг.

Критерии за получаване на наградите са – иновации в областта на прилагането, доказан успех на пазара, както и количествени и качествени данни за печалбите на клиентите, получени чрез използване на приложенията. Именно тези критерии са стратегическите цели на Entersoft, илюстрирани върху своите услуги и приложения, т.е. развиващите се решения, които подобряват ефективността на предприятията и придобиване на конкурентно предимство.