Entersoft Business Suite – сертифициран от Technology Evaluation Centers

Entersoft Business Suite – една от малкото ERP системи в Централна и Източна Европа, сертифицирана от Technology Evaluation Centers

[image]Entersoft Business Suite ERP за Mixed Mode Manufacturing приключи програмата на Technology Evaluation Centers (TEC), водещ световен онлайн доставчик на софтуерни инструменти за подбор, услуги и изследователски материали, които помагат на предприятията да оценяват и изберат най-добрия софтуер за техните нужди.

Entersoft стана първата гръцка бизнес софтуерна компания и една от малкото в Централна и Източна Европа със сертифициран софтуер от TEC. Entersoft Business Suite ERP доказа, че се конкурира динамично в световния пазар на бизнес софтуер, разширявайки своя обхват във все повече страни.

Ted Rohm, старши ERP анализатор в TEC споменава в report: «Не е трудно да се разбере защо клиентите на Entersoft са много доволни от компанията, от нейните продукти и от предлаганите от него услуги. Организации, които търсят ERP решение, което да се конкурира с по-големи продавачи като Microsoft, Sage, SAP, Oracle, но и да е на по-добра цена, ще искат да станат част от клиентите на Entersoft. Фирми извън сегашните зоните на покритие на Entersoft за съжаление ще трябва да почакат, докато компанията се разширява в други географски региони. »

Entersoft Business Suite ERP взе участие в продуктова демонстрационна сесия и бенчмаркинг анализ от старши анализатор на TEC, като част от TEC Certification програмата. Докладът за сертифициране установява, че Entersoft ERP има способността да предостави решения и подкрепа за реалния свят на бизнес процесите. В доклада се дава възможност на читателите да получат един по-задълбочен преглед на Entersoft Business Suite ERP за Mixed Mode Manufacturing от гледна точка на независим анализатор на индустрията от TEC. Според доклада на TEC Certification Report, Entersoft Business Suite ERP се откроява със своята ергономичност и ползваемост, Workflows, управление на документи, сигурност и широк набор от Mobile приложения. Освен това, докладът разглежда като ключов продукт Ease of Implement и Maintenance, както и Segmentation Studio, което се характеризира като “уникален и универсален инструмент”, който веднага може да сегментира всякакви структурирани данни на системата, идеален за отдели като Маркетинг и Продажби, който всъщност “може да се използва от почти всеки отдел и е ограничен само от въображението на потребителя”, споменава Ted Rohm, старши ERP анализатор, TEC.

“Entersoft Business Suite ERP Сертификат в mixed mode manufacturing показва качеството и функционалността на софтуера, въз основа на независими международни критерии и позиции и е пряко сравним с добре известните мултинационални ERP системи. Освен това, той подкрепя нашите технологични и продуктови възможности за развитие, нашата мисия да предоставяме непрекъснато решения на нашите клиенти и не на последно място нашата стратегия за постепенно разширяване в повече страни. “, каза Antonis Kotzamanidis, CEO в Entersoft.

Научете повече за Entersoft Business Suite ERP за Mixed Mode Manufacturing, прочетете TEC сертификата тук: http://goo.gl/cd9WGt

About Technology Evaluation Centers

Като водещ световен онлайн доставчик на софтуерни инструменти за подбор, услуги и изследователски материали, Technology Evaluation Centers (TEC) помага на предприятията да оценят и да изберат най-добрия софтуер за техните нужди. Със своя опит в избора на усъвършенстван софтуер за вземане на решения, TEC също помага за намаляване на времето, разходите и рисковете, свързани с избор на бизнес софтуер. Днес TEC е позната като водеща в индустрията консултантска фирма за избор на софтуер с повече от 400,000 абонати за своите информационни услуги и софтуер за оценка и подбор на инструменти. За повече информация, моля, посетете www.technologyevaluation.com.

About TEC Certification

TEC Certification е независим анализатор на продукт, който изисква всеки доставчик на софтуерно решение да докаже своя продукт и възможности на TEC анализатор. Осъществява се чрез демонстрация на продукта, като TEC анализаторът може да разгледа и оцени функции като потребителски опит и интерфейс, работа и функционалност. В допълнение, доставчикът на продукта трябва да попълни подробен въпросник за тези функционалности, така че TEC да може да бъде измерител на продукта с неговите известни стандарти. Всички продукти, които биват сертифицирани по програмата на TEC, получават “TEC Certified Product” печат.

 

www.technologyevaluation.com.