Nitsiakos Group избра Entersoft Business Suite

Nitsiakos Group, една от най-големите производствени компании за хранителни стоки в Гърция, избра Entersoft Business Suite за управление на цялостната си дейност.

От създаването си през 1972 г., компанията постоянно се превръща в един от най-успешните производствени хранителни компании в Гърция, със значителна активност като износител и непрекъсната диференциация на продуктите за достигане до нови пазари. Днес, освен производството на птиче месо, дружеството ще произвежда и заешко, и пуешко месо, животински хранителни продукти, храни за домашни любимци, яйца, брашно и биомаса за гориво.

Новият проект за информационна система за Nitsiakos е изготвен на базата на много строги изисквания, за да може софтуерът да отговаря изчерпателно на различни операции на Групата, като например производство, размножаване, търговия и дистрибуция. Entersoft Business Suite доказа, че е многофункционален и мащабен и може да удовлетворява напълно желанията и да покрива нуждите на Групата.

Софтуерът ще поддържа Nitsiakos Group по интегриран начин, за да управлява и следи нейните финансови и производствени операции, процедури по планиране на производството, по проследяване и остойностяване на производството, да управлява фунциите като Закупуване, Инвентаризация, както и търговските операции на компанията. Освен това, софтуерът ще осигури по-голяма възможност за развитие на търговските и кредитните политики, на бюджетирането и прогнозирането. В същото време, Entersoft Mobile Sales Force Automation ще оптимизира дейността на продажбите и производителността. Около 100 потребители ще използват софтуера, 15 от които ще бъдат мобилните потребители.

Entersoft Platinum Partner, Ergologic, ще реализира проекта в Nitsiakos. Ergologic е опитен партньор на Entersoft със значителен ноу-хау, приложен във взискателни проекти за Entersoft Business Suite.

Г-н Nitsiakos, вицепрезидент на Nitsiakos, коментира: “Нашият растеж се основава на нашия ангажимент към качеството и непрекъснатото подобряване на нашите съоръжения и процеси. Инвестирането в съвременен бизнес софтуер е съобразено с това. Целта ни е да подобрим нашата гъвкавост, да бъдем в състояние да реагираме бързо на бизнес предизвикателствата в подкрепа на нашия растеж. Entersoft Business Suite изпълни изискванията ни за нашите текущи нужди с мащабния си софтуер, подкрепяйки нашето бъдещо развитие.”