INTERWOOD ИЗБИРА ENTERSOFT ЗА СВОЯ БИЗНЕС СОФТУЕР

INTERWOOD е основана през 1983 г. и се развива в областта на вноса и производството на дървесина и търговията с дървен материал. Тя има за цел да стане водеща компания за дървесни продукти в Гърция и да максимизира стойността, предоставена на акционерите, клиентите и персонала. Централният офис на компанията се намира в собствена сграда в Елефсина със складове и производствени поделения на обща площ 14 000 кв.м. Новата система на предприятието ще бъде инсталирана и в собствени складове на компанията в Солун, Мандра, както и в звена за подбор в Кифисия, Северна Атина.

INTERWOOD избра Entersoft Business Suite ® (EBS) с разширена ERP, CRM & Mobile SFA функционалност и за трите си фирми (INTERWOOD-XYLEMBORIA ΑΤΕΝΕ / ELTOP SA / DIPOWOOD SA). Цялата база данни на компанията ще бъде събрана в една платформа с цел получаването на надеждна информация в реално време. Управлението на Interwood вярва, че новата система ще спомогне за по-бързото взимане на ефективни решения и новият софтуер ще допринесе за по-нататъшното изпълнение на стратегията за растеж на компанията.

Интегрираната система на Entersoft ще се използва за пълно наблюдение на икономическите, производствените и доставните звена, но също така и за по-доброто управление на бизнес операциите чрез използването на CRM. В същото време, с използването на Entersoft Mobile Sales Force Automation (SFA), Interwood ще оптимизира цялостното управление на продажбите. Софтуерът ще се използва от около 65 потребители.

Г-н Константинос Фокас, Мениджър Услуги & Търговски Директор (EAD) на Entersoft споделя: “За нас е огромна чест, че INTERWOOD се довери на Entersoft за своя бизнес софтуер. Аз съм сигурен, че нашите най-високо технологичи и надеждни решения напълно ще се справят с големия обем от данни на компанията, тяхната функция в различни измерения, както и напълно ще отговорят на техните нужди”.