APIVITA ИЗБИРА ENTERSOFT CRM & MOBILE (SFA)

Никос и Ники Коуциана основават APIVITA през 1972 г. От тогава са разработени повече от 300 натурални продукта за лице, коса и тяло. Всички те са извлечени от гръцки билки и чисти етерични масла в резултат на редица зелени иновации и патенти. Страстта и визията на компанията се разширяват чрез разпространението на нейните продукти в 15 страни, сред които – Испания, Япония, Хонг Конг, САЩ, Кипър, Украйна, Румъния и др.

Необходимостта на Apivita от иновативно софтуерно решение, отговарящо както на бизнеса, така и на изискванията на клиентите, беше ключов фактор при избора на компания. Entersoft имаше технологията, решението и знанието да отговори на настоящите и бъдещи планове на Apivita.

Предложеното решение за Apivita беше Entersoft CRM & Sales Force Automation (SFA), идеално за дейностите на компанията (т.е. приемане на поръчки, връщания, одити, промоции, инвентаризация, потребителски запитвания, следене на цените и др.), back-office стратегия и вътрешни процеси (планиране на посещения, одобрения, анализи и др.) С методологията на Entersoft, резултатът беше ускорено внедряване на системата за 3 месеца. Към момента, 75 потребители използват системата. Entersoft CRM и Mobile SFA взаимодействат безпроблемно с ERP системата на Apivita.

Сега, съответните екипи получават необходимата информация чрез лесна за употреба платформа и по всяко време. В допълнение, управленският екип има целия необходим ресурс за вземането на по-добри решения. Анализи, отчети, интерактивни табла за управление и др. спомагат за вземането на информирани решения, подсилват продуктивността на продажбите и се отразяват благоприятно на потребителите. Това е значително предимство за всеки аспект от търговския процес, от финансовата политика до дистрибуцията на продукта. В заключение, всички екипи получават цялата необходима информация по-бързо и с по-голяма точност.

“Entersoft успя да ни помогне, предлагайки на нашите клиенти не само висококачествени продукти, но и услуги на същата стойност”. Джордж Гогонас, Проектен Мениджър, APIVITA

 

“Entersoft managed to help us offering to our customers not only high quality products but services of equal value”. George Gogonas, IS Project Manager, APIVITA