EBS е сертифициран изцяло за съответствие с изискванията на Наредба Н-18, както за операции по продажби на дребно, така и за продажби на едро

С радост съобщаваме, че нашето водещо софтуерно решение Entersoft Business Suite – EBS е сертифицирано от българските власти (НАП) и отговаря на изискванията на българската Наредба Н-18, влизаща в сила след 31.01.2020 г. EBS е сред първите и много малко пълномащабни ERP системи, които са сертифицирани изцяло за съответствие на тяхната функционалност с N18, както за операции по продажби на дребно, така и за продажби на едро, което доказва нашата ангажираност към българския пазар и всеотдайната и силна подкрепа за оперциите на нашите клиенти.

Въпреки значителните промени, продиктувани от Наредба Н-18, Entersoft предоставя Н-18 версията на нашите решения за всички клиенти без никакви разходи за лиценз и с единствената предпоставка, че клиентите имат активно споразумение за нови версии. Това гарантира инвестицията на нашите клиенти и е силен знак за нашето сътрудничество. Ние също така предоставяме опростен и постепенен път за надграждане.