SEPTONA избра платформа Entersoft Supply Chain Mgt 360

SEPTONA, един от лидерите в индустрията за лична хигиена с експортна дейност в над 70 страни, 100% вертикално производство на памучни изделия и собствени дистрибуторски центрове в 5 държави, се довери на Entersoft като прие Системата за управление на складове aberon, водеща на Entersoft SCM 360 платформа.

Целта е да се автоматизират всички процеси на доставка, съхранение и дистрибуция на Центъра за дистрибуция в Oinofyta (над 5000 кв. М площ), като същевременно се спазват правилата за съхранение fefo – fifo, актуализации на нивото на запасите в реално време и бързи циклични инвентаризации.

Решението aberon WMS оптимизира цялата гама от веригата за доставки на Septona от мониторинга на приемането на суровини и опаковъчни материали- където правилното етикетиране на продукта ускорява процеса, намалява грешките и увеличава производителността, до събирането на поръчки, където чрез използването на преносими терминали и интелигентна автоматизация, поръчките на крайния клиент се изпълняват навреме и без грешки.

Автоматизацията на вътрешните процеси, използването на човешки ресурси, както и богатото отчитане пред ръководството ще подкрепят визията на компанията за висококачествени продукти и оптимизиране на нейната верига на доставки, чрез стратегическия си избор да инвестира в най -модерните технологии.