Entersoft беше обявен за доставчик на годината в индустрията на наградите за дигитална трансформация на индустрията за 2022 г.

Entersoft, отново доказвайки лидерството си като доставчик на софтуер за взискателни бизнеси, беше удостоен с четири големи награди и най-високото отличие за Индустриален доставчик на годината по време на церемонията по връчване на наградите за отлични производствени постижения 2022. Неговите решения се отнасят както за големи производствени единици, така и за по-малки динамични компании в промишлеността и производството.

От стотици съоръжения в експлоатация, Entersoft беше награден със следното:

● Златна награда в категория „Ефективно обслужване на клиенти“ за комбинирано решение с Entersoft ERP, WMS/MES, CRM/Mobile SFA, Сервизен и Производствен софтуер, внедрено в ROLCO със съдействието на „Алфа Информатикс Консултантс“; сертифициран партньор на Entersoft.

● Сребърна награда в категория „Продуктивност и производителност“ за проекта, реализиран в Grantex, отнасящ се до надграждане на производствения процес и веригата за доставки с управление на проследимостта и комплексния процес на маршрутизиране на поръчки, с внедряване на решенията Entersoft ERP, Entersoft WMS и производствена верига.

● Сребърна награда в категорията „Успешно сътрудничество с клиенти/доставчици” за внедряването на усъвършенстваната верига Entersoft Business Suite/Production във ВИОМАЛ; решение, което беше използвано за подобряване на производството и ефективността във веригата за доставки, издигайки партньорствата на компанията.

● Бронзова награда в категория „Ефективна логистика“, за иновативния търговски подход, внедрен в SOUROTI, базиран на Entersoft ERP, Mobile SFA, e-Distributors Channel Management и MRP решения.

Според Антонис Коцаманидис, главен изпълнителен директор на Entersoft: „Ние се гордеем с това признание за значителния принос на Entersoft към решенията за цифрова трансформация на гръцката индустрия; тъй като през последните години направихме сериозни инвестиции както в софтуер, така и в човешки ресурси за внедряването на взискателни проекти, които дават положителни резултати, с образцови внедрявания в промишлеността и производството, някои от които бяха наградени днес. Ние продължаваме стабилния си път на развитие чрез иновации и умения, което ни позволява да оформяме и – най-важното – да доставяме надеждно интегрирани решения на гръцкия пазар.”