Архиви: Clients

EzClick

“EzClick” е основана през 2017 г. в гр. София, с предмет на дейност електронна търговия. Компанията предоставя най-популярните IT продукти на конкурентни пазарни цени. В EzClick работи екип от професионалисти, предоставящ необходимите консултации при избора на IT оборудване. Фирмата партнира с най-големите производители и разпространява повече от 6 000 продукта на повече от 40 марки.

EKTE ATEBE

EKTE ATEBE е основана през 1988 в Солун и постепенно се превръща в една от водещите гръцки компании, изпълняваща големи строителни проекти, и специализирана в индустриални сгради. Много от водещите гръцки компании в областта на туризма, хранително-вкусовата промишленост, дървообработването, мебелната индустрия са клиенти на фирмата.

СЕФФОРА

СЕФФОРА е един от водещите производители в България на прясно или замразено месо от птици. Компанията притежава модерно производствено предприятие в Луковит и е 100% ориентирана към износ.

ВИНПРОМ ПЕЩЕРА

ВИНПРОМ ПЕЩЕРА е водещ производител на вина и спиртни напитки в България. От 1998 г. изцяло частното дружество „Винпром Пещера” АД инвестира в създаването на собствени марки високоалкохолни напитки, които уверено държат лидерство по качество и пазарен дял у нас. Тези марки са разработени по европейските стандарти за качество и контрол на производството, и са търсени на пазарите в Европа, Америка и Азия.