Customer Stories

Филтриране по индустрии 

Eureka намалява с 85% времето за комуникация и разяснения между екипите по държави и придобива единна корпоративна репутация.

Entersoft ERP надгражда и модернизира цифрово всички части на компанията, като разработва..

Entersoft ERP надгражда и модернизира цифрово всички части на компанията, като разработва съвременни автоматизирани процеси и осигурява незабавна и пълна видимост в информацията, междуизмерния анализ, груповото отчитане, балансите, консолидацията и др.

ISOMAT вече има картина в реално време за всички процеси на компанията, като производство, дистрибуция, мониторинг, поръчки, склад, счетоводство и финансов мениджмънт, маркетингови кампании, история на клиентите и т.н.

С Entersoft Business Suite® компанията успя да хомогенизира информацията на всички страни,..

С Entersoft Business Suite® компанията успя да хомогенизира информацията на всички страни, като консолидира всички свои данни в централна информационна система. Също така с Entersoft CRM / SFA® той има подробен запис в реално време на цикъла на продажбите, клиентската и търговската политика, надграждайки услугите, предоставяни на клиентите от представителите на отдела за продажби.

Хлебопекарна Карамолегос намали грешките в складовите процеси на бек офиса с 20%, подобрявайки с 40% разликите в броя на физическите запаси в сравнение с инвентара в WMS.

С Entersoft WMS компанията автоматизира процесите на веригата за доставки, разполагайки с..

С Entersoft WMS компанията автоматизира процесите на веригата за доставки, разполагайки с информация в реално време. Чрез интегрираната ERP среда елиминира загубата на време и постигна синхронизация на запасите в реална среда между ERP – WMS. Още по- важно е, че общото време за изпълнение на заявките беше подобрено, докато ръководството вече има достъп до ценна информация за укрепване на бизнес решенията.

Вижте как Aerio Attikis постигна увеличение на производителното време преразпределено към услуги с добавена стойност, като същевременно улесни вземането на стратегически решения въз основа на надеждността на събраните данни.

Entersoft създаде гъвкава двупосочна комуникационна връзка между три системи с различна структура..

Entersoft създаде гъвкава двупосочна комуникационна връзка между три системи с различна структура (ERP, CRM, Billing) за ежедневно събиране и наличност на реалните приходи на компанията от клиенти на B2B и B2C чрез автоматизирана системата.

Shop & Trade намали средно с 26% времето за обработка и управление на приходите и доставките.

Чрез избора на Entersoft Business Suite (EBS) с интегрирана ERP и WMS..

Чрез избора на Entersoft Business Suite (EBS) с интегрирана ERP и WMS среда за всички отдели на компанията, интегриране на всички процеси (BI – покупки – WMS – разписки) и контролирането им чрез една платформа, като същевременно се намали извънредното управление на склада на персонала с 40% и грешките в управлението на склада със 70%.

Как може да се постигне оптимизация на стратегията за продажби в сложна организация?

L’Oreal отговори на необходимостта да засили присъствието си в основни точки за..

L’Oreal отговори на необходимостта да засили присъствието си в основни точки за продажба, включително аптеки, супермаркети, салони за красота и магазини за козметика. L’Oréal избра Entersoft Mobile SFA® главно заради своята гъвкавост при персонализиране, базирана на много специфичните нужди на отдела за продажби. Многобройните функционалности на решението помогнаха при планирането на пускането на продукта въз основа на анализа на запасите, за минимизирането на ненужните посещения, за подобряването и контрола на отстъпките за всички вериги за бързооборотни стоки както и при он лайн поръчки.

Kotsovolos (Dixons) превърна огромно количество данни в богата информация, постигайки по-добро разбиране на потребителското поведение.

Entersoft CRM в комбинация с вградените инструменти за сегментиране и бизнес разузнаване,..

Entersoft CRM в комбинация с вградените инструменти за сегментиране и бизнес разузнаване, бяха тези, които поеха и приветстваха огромното количество данни. В същото време чрез системата Entersoft Retail и нейните инструменти за сегментиране се извършва анализ на данни за милиони транзакции и се постига насочване в конкретни части от клиентската база за провеждане на маркетингови кампании.

Hellenic Dairies успяха да синхронизират процеса на продажба на всички етапи, намалявайки грешките в комуникацията между търговци и централата.

Решението Entersoft Mobile CRM / SFA е внедрено във всичките три държави,..

Решението Entersoft Mobile CRM / SFA е внедрено във всичките три държави, в които са активни гръцките мандри с цел автоматизиране на процесите в супермаркетите и сред търговците на едро и дребно. Сега всички данни са измерими – от отнеманото време на търговците до свършената работа във всяка точка, давайки ясна картина на представянето на всеки служител и съответно на екипа.

Apivita намали с 60% времето за подготовка на своя екип по продажби, като увеличи броя на посещенията с 20%. Научи как.

Иновативният софтуер Entersoft CRM & Sales Force Automation (SFA) улеснява достъпа на..

Иновативният софтуер Entersoft CRM & Sales Force Automation (SFA) улеснява достъпа на отделите за продажби, маркетинг и мърчандайзинг до цялата важна информация по всяко време и в реално време чрез лесна за ползване платформа, постигайки високо ниво на обслужване.