Управляващ екип

Антониос Коцаманидис, Изпълнителен Директор

Антониос Кодцаманидис получава докторска степен по Компютърни Технологии от Imperial College of Science, Technology & Medicine. Първоначално е работил като програмист, мениджър услуги на големи акаунти и заместник генерален директор в Computer Logic и LogicDIS. През 2002, заедно с негови колеги, основава Entersoft и става управляващ директор. И до днес той дава принос за непрекъснатия растеж на компанията от стартъп, до група със повече от 250 служители и клиенти в 19 държави в Централна и Източна Европа и Средния Изток. През 2008 той пое управлението на процеса по излизане компанията на Алтернативния пазар на Атинската фондова борса (ASE). От 2009 година до сега, той е основал три дъщерни компании на Entersoft в Румъния, България и ОАЕ и успешно е извършил придобиването на 5 по-малки софтуерни компании (Retail Link, Nova Consulting, Alfa Software Solutions, Cardisoft и портфолиото Pocketbiz на Sieben). Бил е член на борда на федерацията на гръцките IT и комуникационни компании, както и член на Общия съвет на Гръцката федерация на предприятията.

Ставрос Менегос, Директор Проектиране и Програмиране

Ставрос Менегос получава магистърска степен от Imperial College of Science, Technology and Medicine от университета в Лондон. Той ръководи проектирането и внедряването на Omega клиент/сървър технологичната рамка в Computer Logic. През 2000 г. е назначен за Директор Проектиране и Програмиране в LogicDIS, като негова е и отговорността за изграждане на технологичната стратегия на компанията. Той напуска LogicDIS през юни 2002 г., за да заеме позицията Директор Проектиране и Програмиране в Entersoft.

Хараламбос Авратоглу, ръководител „Поддръжка и разпространение на знания“

Хараламбос Авратоглу получава докторска степен по електроинженерство от Thrace University. Той е проектирал, участвал в разработването и отговарял за развитието на множество добре познати на гръцкия пазар бизнес приложения, като Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM и други. Той е технически ръководител на дизайна и разработката на клиент/сървър технологичната рамка Omega на Computer Logic. През 2000 г. той е назначен за Технически Директор в LogicDIS, позиция, която заема до юни 2002 г., когато напуска, за да се присъедини към Entersoft като негов Технически Директор. Днес той заема длъжността Директор Поддръжка и разпространение на знания.

Катя Папахристопулу, член на Борда на директорите

Катя Папахристопулу има диплома по физика от Атинския университет. В продължение на 15 години в Computer Logic тя отговаря за анализа на много от най-успешно продаващите се на гръцкия пазар приложения за малки и средни предприятия (Horizontes, Defacto, Personnel), както и за локализацията им на чужди пазари (Франция, България, Австрия). През 1996 г. е назначена за ръководител на анализите на технологичната рамка за решения клиент/сървър Omega (LogicDIS Prime & Business ERP, LogicDIS ERP/Securities и др.) и заема поста до юни 2002 г., когато напуска LogicDIS, за да се присъедини към Entersoft като ръководител на отдела за разработка на приложения. От 2018 тя заема позицията Маркетинг Директор.

 

Никос Сахинис, Генерален мениджър, Отдел нишови пазари

Никос има опит от повече от 20 години в сектора на ИТ и телекомуникационните услуги, работил е дълги години, както в гръцки, така и в мултинационални компании като Computer Logic, Sony Hellas, UUNET, Tellas, Totalsoft и Entersoft, главно на търговски и управленски позиции. Завършил е Университета в Кингстън и притежава бакалавърска и магистърска степен по бизнес администрация. През януари 2013 г. той пое ръководството на търговския отдел на Retail-Link, с визията да разшири мрежата за електронно фактуриране, като по този начин значително увеличи пазарните дялове на компанията, репутацията и клиентелата, докато от януари 2020 той отговаря за общото управление на нишовите пазари в Entersoft.

Сакис Карамитрусис, генерален директор на клон, Северна Гърция

Сакис Карамитрусис е завършил бизнес администрация в Македонския университет. През 1993 г. се присъединява към търговския отдел на Computer Logic за Северна Гърция и поема продажбите на софтуерни пакети за партньори и големи клиенти. През 1998 г. става директор по продажбите към големи клиенти в Computer Logic за Северна Гърция.
През 2003 г. става търговски директор за Северна Гърция в Entersoft, а в началото на 2017 г. поема длъжността на генерален директор на клона в Северна Гърция.

Михалис Бакурис, ръководител „Развитие на международния бизнес“

Михалис получава докторската си степен по „Електроинженерство и компютърни науки“ от Националния технически университет на Атина (NTUA) през 1995 г. Той работи върху изграждането на международни екипи за сътрудничество, продукти и проекти от 1992 г. насам. От 1998 г. работи в Computer Logic, като управлява средни и големи проекти за ERP, а след това оглавява продуктите за ERP на финансовия отдел на SingularLogic. През 2006 г. се присъединява към Profile Software, където като главен оперативен директор оглавява финансовия отдел и международното разширение на дружеството в сферата на банкирането и управлението на благосъстоянието. През 2014 г. се присъединява към Entersoft и понастоящем заема длъжността на ръководител „Развитие на международния бизнес“.