Управляващ екип

Антониос Коцаманидис, Изпълнителен Директор

Антониос Кодцаманидис получава докторска степен по Компютърни Технологии от Imperial College of Science, Technology & Medicine. Първоначално е работил като програмист, мениджър услуги на големи акаунти и заместник генерален директор в Computer Logic и LogicDIS. През 2002, заедно с негови колеги, основава Entersoft и става управляващ директор. И до днес той дава принос за непрекъснатия растеж на компанията от стартъп, до група със повече от 250 служители и клиенти в 19 държави в Централна и Източна Европа и Средния Изток. През 2008 той пое управлението на процеса по излизане компанията на Алтернативния пазар на Атинската фондова борса (ASE). От 2009 година до сега, той е основал три дъщерни компании на Entersoft в Румъния, България и ОАЕ и успешно е извършил придобиването на 5 по-малки софтуерни компании (Retail Link, Nova Consulting, Alfa Software Solutions, Cardisoft и портфолиото Pocketbiz на Sieben). Бил е член на борда на федерацията на гръцките IT и комуникационни компании, както и член на Общия съвет на Гръцката федерация на предприятията.

Ставрос Менегос, Директор Проектиране и Програмиране

Ставрос Менегос получава магистърска степен от Imperial College of Science, Technology and Medicine от университета в Лондон. Той ръководи проектирането и внедряването на Omega клиент/сървър технологичната рамка в Computer Logic. През 2000 г. е назначен за Директор Проектиране и Програмиране в LogicDIS, като негова е и отговорността за изграждане на технологичната стратегия на компанията. Той напуска LogicDIS през юни 2002 г., за да заеме позицията Директор Проектиране и Програмиране в Entersoft.

Хараламбос Авратоглу, ръководител „Поддръжка и разпространение на знания“

Хараламбос Авратоглу получава докторска степен по електроинженерство от Thrace University. Той е проектирал, участвал в разработването и отговарял за развитието на множество добре познати на гръцкия пазар бизнес приложения, като Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM и други. Той е технически ръководител на дизайна и разработката на клиент/сървър технологичната рамка Omega на Computer Logic. През 2000 г. той е назначен за Технически Директор в LogicDIS, позиция, която заема до юни 2002 г., когато напуска, за да се присъедини към Entersoft като негов Технически Директор. Днес той заема длъжността Директор Поддръжка и разпространение на знания.

Константинос Фокас, генерален директор „Корпоративни приложения“

Константинос Фокас има 25 години опит в сферата на информационните технологии, като специализира в софтуерните услуги. От 1997 г. до 2002 г. заема длъжността на ръководител на проекти и след това на ръководител на отдела за услуги в Computer Logic и LogicDIS след сливането им. През 2002 г. става съосновател на NOVA CONSULTING S.A., доставчик на услуги за ERP и мобилни приложения, където заема длъжността на главен изпълнителен директор. През 2009 г. Entersoft S.A. придобива NOVA CONSULTING S.A. и той е назначен за директор „Услуги и поддръжка“ в Entersoft. От 2015 г. заема длъжността на генерален директор „Корпоративни приложения“.

 

Никос Сахинис, Генерален мениджър, Отдел нишови пазари

Никос има опит от повече от 20 години в сектора на ИТ и телекомуникационните услуги, работил е дълги години, както в гръцки, така и в мултинационални компании като Computer Logic, Sony Hellas, UUNET, Tellas, Totalsoft и Entersoft, главно на търговски и управленски позиции. Завършил е Университета в Кингстън и притежава бакалавърска и магистърска степен по бизнес администрация. През януари 2013 г. той пое ръководството на търговския отдел на Retail-Link, с визията да разшири мрежата за електронно фактуриране, като по този начин значително увеличи пазарните дялове на компанията, репутацията и клиентелата, докато от януари 2020 той отговаря за общото управление на нишовите пазари в Entersoft.

Сакис Карамитрусис, генерален директор на клон, Северна Гърция

Сакис Карамитрусис е завършил бизнес администрация в Македонския университет. През 1993 г. се присъединява към търговския отдел на Computer Logic за Северна Гърция и поема продажбите на софтуерни пакети за партньори и големи клиенти. През 1998 г. става директор по продажбите към големи клиенти в Computer Logic за Северна Гърция.
През 2003 г. става търговски директор за Северна Гърция в Entersoft, а в началото на 2017 г. поема длъжността на генерален директор на клона в Северна Гърция.

Михалис Бакурис, ръководител „Развитие на международния бизнес“

Михалис получава докторската си степен по „Електроинженерство и компютърни науки“ от Националния технически университет на Атина (NTUA) през 1995 г. Той работи върху изграждането на международни екипи за сътрудничество, продукти и проекти от 1992 г. насам. От 1998 г. работи в Computer Logic, като управлява средни и големи проекти за ERP, а след това оглавява продуктите за ERP на финансовия отдел на SingularLogic. През 2006 г. се присъединява към Profile Software, където като главен оперативен директор оглавява финансовия отдел и международното разширение на дружеството в сферата на банкирането и управлението на благосъстоянието. През 2014 г. се присъединява към Entersoft и понастоящем заема длъжността на ръководител „Развитие на международния бизнес“.