Is featured: Yes

if set to “Yes” the client logo will be displayed in home page

Amvrosiadis

Amvrosiadis е компания, която се занимава с отглеждане на пилета от 1964 година и обхваща пълния производствен цикъл. Към настоящия момент, компанията има над 200 служителя, притежава шест подразделения, две кланици и 60 камиона. Освен на вътрешния пазар, продуктите и се разпространяват и в Европа.

WIND HELLAS

WIND HELLAS е една от най-големите телекомуникационни компании в Гърция. След повече от 23 години на пазара фирмата се е утвърдила като лидер, предлагащ на своите клиенти иновативни продукти и мобилни технологии, които променят начина на комуникация. Тя е и първата компания в Гърция, която предлага на своите клиенти интегрирани решения, включващи мобилни и фиксирани услуги и интернет.

 

ИЗОМАТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ

ИЗОМАТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ е част от ISOMAT Group, компания специализирана в производството на строителни химически материали. Основана е през 1980г. и в момента е един от най-важните производители на строителни материали в югоизточна Европа, с 3 производствени линии в Гърция, Сърбия и Румъния, 4 дъщерни дружества в Русия, Турция, България и Словения, и международни продажби в повече от 50 държави по света.

 

LeasePlan

LEASEPLAN е лидер в операционния лизинг (дългосрочен лизинг) и Fleet Management Services който управлява 1.4 милиона превозни средства в над 30 държави. В Гърция и останалите страни фирмата предлага на клиентите си иновативни и гъвкави решения за управление на фирмени автомобили.